Transilvania Blues Festival ajunge în acest an la cea de-a patra ediție! Revenim pe 30 septembrie -1 octombrie cu premiere și exclusivități în România și Brașov!
În cele două seri ale festivalului în clubul Rockstadt, gazda noastră fidelă, vor concerta în premieră artiști importanți ai genului.
Pe lângă artiștii internaționali, dorim să promovăm și trupele românești de gen, artiști locali și autohtoni deja consacrați cât și muzicieni debutanți, așa că prima parte a primei seri – vineri 30 septembrie – e dedicată prietenilor noștri brașoveni de la Fernet Blues Company. Va urma în cea de a doua parte a serii, trupa americano-franceză Boney Fields, pentru prima dată la noi în țară: șapte muzicieni virtuoși, conduși de trompetistul originar din Chicago, Boney Fields. Va fi Blues, Jazz și Funk la calibru de intensitate maximă, cu un aer și atmosferă de James Brown, Motown și Prince.
În a doua zi de festival, sâmbătă 1 octombrie, o altă trupă românească (Watzzy, tot din Brașov, un chitarist fabulos cu un show electric și mult aplomb, unul din muzicienii români în plină ascensiune) va introduce concertul Blues Caravan, în premieră în România și la Brașov. Proiectul Blues Caravan este unul inedit, itinerant european, cu artiști americani tineri și promițători, despre care sigur veți mai auzi. Anul acesta Blues Caravan are trei recitaluri, 2 prezențe feminine, pe Ghalia Volt și Katie Henry și pe chitaristul Will Jacobs.
Pe parcursul celor două zile ale festivalului vom organiza și un târg de discuri vinil, lansare de carte de blues și un workshop special despre industria festivalurilor muzicale.
Evenimentul este organizat de Asociația Transilvania Arts & Events și co-finanțat de Primăria Municipiului Braşov.
Parteneri media: Zile și Nopți, Rock FM
Bilete online pe iabilet.ro și la locație. Preț bilete 1 zi 80 lei, abonament 2 zile 135 lei. Preț la intrare în ziua concertelor, 100 lei.
B. There and Let There Be Blues!