Blues-ul era reprezentat acum câțiva ani în România doar de un festival veteran (Sighișoara), dar în ultimii ani au apărut o mulțime de inìțative noi, ceea ce însemnă o ofertă nouă și o cerință crescândă cultural/artistică din partea publicului specializat. Focșani, Tulcea, Suceava, Brezoi, de ce nu și Brașov?

Transilvania Blues vine în întâmpinarea publicului de specialitate cu un mix eclectic de blues, prezentat pentru prima data în festivalul din iunie 2018. Programul de blues a continuat din septembrie 2018 cu Transilvania Blues Nights, concerte lunare de blues cu artiști internaționali.

Pe 27 și 28 Septembrie 2019 am organizat cea de-a doua ediție Transilvania Blues Festival, două zile de blues de cea mai buna calitate cu artiști din Franța, Italia, UK, SUA și România.

În 2019 și în primele două luni ale anului 2020 am continuat cu serile de blues lunare. Vom continua programul dedicat blues-ului de îndată ce situația actuală ne-o va permite.

După un an de absență, Transilvania Blues Festival revine cu cea de-a treia ediție în 2021, pe 14 – 16 octombrie 2021 la clubul Rockstadt din Brașov

Let There be Blues!

Sponsori

          

Parteneri