Transilvania Blues Nights 2018

Walker, Katz & Robson 

Am inaugurat seria TRANSILVANIA BLUES NIGHTS la clubul nostru partener Rockstadt. Primul concert, pe 8 septembrie, în PREMIERĂ la Brașov, o Călătorie în inima Blues-ului, ”Journeys To The Heart Of The Blues”, proiect unic al unui trio de muzicieni din prima ligă de Blues:
Legendarul Joe Louis Walker (USA – chitară acustică, laureat al premiului Grammy, alături de virtuozul pianist Bruce Katz (USA) și revelația muzicuțistă, Giles Robson (UK).
Concertul a fost SOLD OUT!


The Cyborgs

Transilvania Blues Nights a continuat cu The Cyborgs pe 27.10.2018: un proiect muzical inedit, care îi vede pe cei doi ciborgi forțați să facă o schimbare de line-up: Cyborg-0 s-a întors în viitor lăsând loc noului Cyborg-OX umanoid care imediat s-a pus pe treaba la voce și la chitară pentru a înregistra noul album Generation X . Zece piese de boogie blues alternativ livrate direct de Cyborg O (chitara și voce) și Cyborg 1 (restul de instrumente). Save Your Face!

The Cyborgs: 27/10/2018 la Brașov, Rockstadt, 28/10/2018 la București, Clubul Țăranului.


Sugaray Rayford Band

„Sugaray” Rayford este un personaj ieșit din comun în lumea blues-ului! Prezența lui scenică și vocea „old school” care aduce a Muddy Waters și Otis Redding, împreună cu statura sa impunătoare, fac din Sugaray un entertainer ideal. Plus mișcările fluide de dans, care amintesc de legendarul James Brown, un mix perfect pentru a ridica orice public în picioare.
Cu patru albume la activ și patru nominalizări la Blues Music Awards, Sugaray Rayford este un artist unic în peisajul soul/blues/RnB ! Prezent la Brașov însoțit de trupa sa compusă din 6 muzicieni excepționali.

Sugaray Rayford Band – 03/11/2018 Rockstadt 


The Cinelli Brothers

The Cinelli Brothers este un proiect născut din pasiunea comună pentru bluesul electric din Chicago și Texas din anii 60/70. Marco (chitarist, cântareț și compozitor) și Alessandro (baterist, vocalist și aranjor) formează o echipă explozivă cu un repertoriu original in stilul Chess, Stax si Motown Records. Frații Cinelli fac parte dintr-o nouă generație de muzicieni pasionați care duc mai departe dragostea pentru Blues, Soul și R&B. În România ei vor cânta cu basistul Enzo Strano și muzicuțistul Giles Robson.

The Cinelli Brothers – 24.11.2018 Rockstadt , 25.11.2018 Clubul Țăranului


Transilvania Blues Nights 2019

Malone Sibun Band

Două legende muzicale și-au unit forțele pentru un concept unic de Blues Rock! Marcus Malone din Texas, chitarist și vocalist cu un touch de Paul Rodgers, Ottis Redding și David Coverdale, și englezul Innes Sibun, chitarist excepțional, cu state de serviciu în trupa lui Robert Plant, alături de Kevin Jefferies (bas) și Chris Nugent (baterie) sunt super-grupul Malone Sibun Band. Ei au venit la Brașov pentru un concert extraordinar, în exclusivitate în România, pe 26 ianuarie la clubul Rockstadt!


Jørg – „We Call it Blues”

Jørg – „We Call it Blues” unește blues, blues-rock, funk și chiar swing într-un unic concept! Trupa înființată de Jörg Klein are la activ trei ani de cântări în Germania și Europa, un prim album publicat în 2018 la Rockwerk Records, și misiunea de a prezenta publicului blues-ul în toate formele sale! Joi, 28 februarie, a cantat pentru prima dată la Brașov în cadrul programului Transilvania Blues Nights!


Johnny Rawls – The King of Soul Blues 16.03.2019

Transilvania Blues Nights începe primăvara lui 2019 cu un concert în premieră în România! Johnny Rawls este o legendă a soul blues-ul. De fapt, termenul „soul blues” a fost inventat pentru a descrie muzica sa. Născut în Mississippi în 1951, Rawls este un artist recunoscut la nivel internațional, producător de muzică și compozitor care călătorește extensiv în toată lumea.
Let There Be Blues, Let There Be Soul pe 16 martie 2019 la Rockstadt, de la ora 21:00!


Dusty Ride – lansare album „Dawn” 21.03.2019

Dusty Ride, cel mai nou proiect de blues românesc, în PREMIERA la Brașov cu lansarea albumului de debut ”Dawn”! O voce, o prezență și carisma de Janis Joplin combinată cu prestație de tip Led Zeppelin!  It happened at Rockstadt. 21 martie 2019!


Dany Franchi – „Problem Child Tour” 20.04.2019

În premieră în România, Dany Franchi, unul dintre cele mai promițătoare nume noi ale blues-ului mondial! Născut la Genova și rezident în Texas, Dany este un talentat chitarist și cântăreț care a concertat deja cu legende ale blues-ului precum Kim Wilson and the Fabulous Thunderbirds și Ronnie Earl. Deopotrivă inovator și plin de respect pentru tradițiile blues-ului, Dany Franchi vine la Transilvania Blues Nights împreună cu Michael Tabarroni (baterie) și Marcello Borsano (bas) pentru un concert de neratat de promovare a ultimului său album, „Problem Child” din 2018, ajuns până pe locul 4 în Billboard Blues Charts!


Sponsori

      

Parteneri