Martișor special de blues: Kofi Baker’s Cream Faith, pentru prima dată în România la Brașov la clubul Rockstadt, sâmbătă 1 martie 2024!
Cream a fost primul super-grup din istoria rockului, în componența de trio: Eric Clapton, Jack Bruce, Ginger Baker, și a activat doar 3 ani (1966-1968). Astăzi este considerată deopotrivă de critici și de fani “cea mai bună trupă din lume”.
Kofi Baker este băiatul lui Ginger Baker, toboșar virtuoz, la fel ca tatăl său. Kofi Baker’s Cream Faith îi include pe Malcolm Bruce, băiatul lui Jack Bruce, basistul grupului Cream și BBM, iar chitarist este Rob Johnson, al cărui unchi a fost tot Ginger Baker. Trupa cântă muzica legendarelor Cream și Blind Faith, și e un soi de “afacere de familie”, o moștenire Live, nu numai pentru nostalgici, ci și pentru viitorii fani, o muzică nemuritoare, „The Sunshine of Our Love”.
Un concert-eveniment marca Transilvania Blues Nights.
Bilete: 100 lei pret pre-sale pana pe data de 29 februarie, 130 lei in ziua concertului.
Bilete: rockstadt.ro , iabilet.ro


Sâmbătă 20 ianuarie 2004, primul concert Transilvania Blues Nights din acest an, în exclusivitate în Romania un recital special Copeland & Wragg (USA/UK).
Ne-am bucurat să îi avem din nou pe scena Rockstadt pe prietenii noștri Greg Copeland (voce, SUA) și Chris Wragg (chitară, UK), alături de Lee Bradley (bass, UK) și Matt Talbot (tobe, UK), un cvartet de genuine blues.
Greg, Chris & co. au mai cântat la Brașov pentru noi, la prima lor venire în România, pe 14 mai 2022. Acum Copeland & Wragg au scos un nou album, The Last Sundown, care sună excepțional. O seară de blues autentic și rafinat!

Puteti vedea acest concert pe canalul nostru Youtube AICI