Anul 2022 aduce din nou pe scena din Rockstadt consacratele seri de blues Transilvania Blues Nights!

Primul oaspete pe anul 2022 este Krissy Matthews! Pentru prima dată în România, virtuozul chitarist englez englez Krissy Matthews vine la Brașov pe19 martie 2022 la clubul Rockstadt!
La vârsta de 12 ani Krissy a cântat cu John Mayall și l-a impresionat pe B.B. King ! Guitar prodigy, și-a făcut apoi propria trupă, cu care a cutreierat lumea întreagă. A cântat pe scena alături de legende precum Toto, Joe Bonamassa, Gregg Allman, Tedeschi Trucks Band, Joe Satriani, Beth Hart, Jeff Healey, Chris Farlowe, Maggie Bell și Arthur Brown.
A must see show for the guitar fans!

 

Transilvania Blues Nights continuă sâmbătă 14 mai la clubul Rockstadt cu un nou concert în premieră și în exclusivitate în România! Americanul Greg Copeland și englezul Chris Wragg vor cânta alături de trupa lor de blues piese din primul lor album lucrat împreună, “Deep in the Blood”(2019).
Chris și Greg s-au întâlnit prima dată la un festival de blues în Belgia în 2015, unde i-a unit pasiunea pentru blues-ul stil Chicago. Greg Copeland, afro-american născut în Portsmouth Virginia (USA), a cutreierat lumea alături de cei mai buni muzicieni și vocea sa este sinonimul Blues-ului originar, cu elemente de funk și soul. Chris Wragg este originar din Sheffield (UK) și a fost membru în trupa Mudcats Blues Trio cu care a lansat 3 albume apreciate de critici.

Sponsori

    

   


Parteneri