Transilvania Blues Nights 2020

Malone Sibun Band

Două legende muzicale, americanul Marcus Malone, chitarist și vocalist cu un touch de Paul Rodgers, Ottis Redding și David Coverdale, și englezul Innes Sibun, chitarist excepțional, cu state de serviciu în trupa lui Robert Plant, și-au unit talentul si forțele pentru un concept unic de Blues Rock! Alături de Kevin Jefferies (bas) și Chris Nugent (baterie) ei sunt super-grupul Malone Sibun Band.
Transilvania Blues i-a adus din nou la Brașov, cu un show incendiar a prezentat primul lor album, Come Together, exact in data de apariție, în exclusivitate în România, pe 31 ianuarie 2020 la Rockstadt!

Dede Priest & Johnny Clark’s Outlaws

 

Sean Chambers – Eveniment amânat

Virtuozul chitarist american Sean Chambers vine pentru prima dată în România! Sean este originar din Florida, unde locuiește și azi, și unde a fost inclus în Florida Music Hall of Fame! Modelele sale în a-și forma un stil chitaristic și o semnătură unică au fost Jimi Hendrix și Stevie Ray Vaughan. A scos șapte albume, din 1988 și până acum, cel mai recent fiind “Welcome To My Blues” în 2018. Sean Chambers a cântat de-a lungul vremii cu nume legendare precum Derek Trucks, Gregg Allman, Jeff Healey, Leslie West, Rick Derringer, Pat Travers, Kim Wilson, Walter Trout, Koko Taylor, Ike Turner și Robert Cray.

 

Chris Bergson & Ellis Hooks – Eveniment anulat

Transilvania Blues Nights ar fi avut onoarea să îl prezinte pe Chris Bergson, inclus în New York Blues Hall of Fame, în premieră și exclusivitate în România în Brașov la Rockstadt! Alături de el, vocalistul Ellis Hooks, o voce soulful de primă mărime. Parteneriatul între virtuozul chitarist newyorkez Chris Bergson și vocalistul originar din Alabama, Ellis Hooks e unul recent, din 2017 au început să concerteze împreună și au scos albumul Bitter Midnight, considerat de revista de specialitate Mojo unul din primele trei albume de blues ale anului.