Transilvania Blues Nights 2018

Walker, Katz & Robson 

Am inaugurat seria TRANSILVANIA BLUES NIGHTS la clubul nostru partener Rockstadt. Primul concert, pe 8 septembrie, în PREMIERĂ la Brașov, o Călătorie în inima Blues-ului, ”Journeys To The Heart Of The Blues”, proiect unic al unui trio de muzicieni din prima ligă de Blues:
Legendarul Joe Louis Walker (USA – chitară acustică, laureat al premiului Grammy, alături de virtuozul pianist Bruce Katz (USA) și revelația muzicuțistă, Giles Robson (UK).
Concertul a fost SOLD OUT!


The Cyborgs

Transilvania Blues Nights a continuat cu The Cyborgs pe 27.10.2018: un proiect muzical inedit, care îi vede pe cei doi ciborgi forțați să facă o schimbare de line-up: Cyborg-0 s-a întors în viitor lăsând loc noului Cyborg-OX umanoid care imediat s-a pus pe treaba la voce și la chitară pentru a înregistra noul album Generation X . Zece piese de boogie blues alternativ livrate direct de Cyborg O (chitara și voce) și Cyborg 1 (restul de instrumente). Save Your Face!

The Cyborgs: 27/10/2018 la Brașov, Rockstadt, 28/10/2018 la București, Clubul Țăranului.


Sugaray Rayford Band

„Sugaray” Rayford este un personaj ieșit din comun în lumea blues-ului! Prezența lui scenică și vocea „old school” care aduce a Muddy Waters și Otis Redding, împreună cu statura sa impunătoare, fac din Sugaray un entertainer ideal. Plus mișcările fluide de dans, care amintesc de legendarul James Brown, un mix perfect pentru a ridica orice public în picioare.
Cu patru albume la activ și patru nominalizări la Blues Music Awards, Sugaray Rayford este un artist unic în peisajul soul/blues/RnB ! Prezent la Brașov însoțit de trupa sa compusă din 6 muzicieni excepționali.

Sugaray Rayford Band – 03/11/2018 Rockstadt 


The Cinelli Brothers

The Cinelli Brothers este un proiect născut din pasiunea comună pentru bluesul electric din Chicago și Texas din anii 60/70. Marco (chitarist, cântareț și compozitor) și Alessandro (baterist, vocalist și aranjor) formează o echipă explozivă cu un repertoriu original in stilul Chess, Stax si Motown Records. Frații Cinelli fac parte dintr-o nouă generație de muzicieni pasionați care duc mai departe dragostea pentru Blues, Soul și R&B. În România au cântat cu basistul Enzo Strano și muzicuțistul Giles Robson.

The Cinelli Brothers – 24.11.2018 Rockstadt , 25.11.2018 Clubul Țăranului

Sponsori

          

Parteneri