Fourth Time’s a Charm!

Virtuozul chitarist american Sean Chambers trebuia sa vina la Transilvania Blues Nights în martie 2020. A urmat o pandemie si o serie de amânări, inclusiv una în toamna trecută. Dar acum astrele blues-ului s-au aliniat și pe 23 noiembrie 2023 Sean Chambers va ajunge pentru prima dată în România!
Sean este originar din Florida, unde locuiește și azi, și unde a fost inclus în Florida Music Hall of Fame! Nu cântă decât rar în Europa, deci profitați de această ocazie!
Modelele sale în a-și forma un stil chitaristic și o semnătură unică au fost Jimi Hendrix și Stevie Ray Vaughan. A scos opt albume, din 1988 și până acum, cel mai recent fiind That’s What I’m Talkin About: Tribute to Hubert Sumlin, în 2021.
Sean Chambers a cântat de-a lungul vremii cu nume legendare precum Derek Trucks, Gregg Allman, Jeff Healey, Leslie West, Rick Derringer, Pat Travers, Kim Wilson, Walter Trout, Koko Taylor, Ike Turner și Robert Cray.
La Brașov, Sean va cânta împreună cu Pat De Salvo la bass și Garnet Grimm la tobe, adică secția ritmică a faimoasei trupe Savoy Brown.
Preț bilete pre-sale: 100 lei (plus comision procesare iabilet.ro)
Preț bilet în seara evenimentului: 130 lei.
Eveniment organizat de Asociația Transilvania Arts & Events
Parteneri media: Zile și Nopți, Rock FM Brașov

Bilete aici: iabilet.ro